Cannelloni gevuld met zalm

cannelloni gevuld met zalm
Annemijn vindt vis niet lekker… Zalm snijden voor de cannelloni gevuld met zalm vond ze dan ook stom maar toen ze de zalm proefde en nog eens proefde vond ze het toch wel erg lekker… en wilde ze de zalm ook wel snijden.

Cannelloni gevuld met zalm bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de zalm in kleine stukjes. Meng de tomatenblokjes met de zalm, 1 eetlepel citroensap, zout en peper. Vul de cannelloni met het zalmmengsel.

Schenk de bouillon in een ovenschaal. Leg de cannelloni in de ovenschaal. Vermeng de ricotta met de overgebleven bouillon. Breng dit op smaak met een eetlepel citroensap, zout en peper.

Schep de ricotta over de cannelloni en bestrooi het met de geraspte parmezaanse kaas.

Zet de ovenschaal in de oven en laat het 30 minuten gaar worden. Haal de cannelloni gevuld met zalm uit de oven en schep het op de borden.