was successfully added to your cart.
kikkererwtensalade
Lekker een beetje munt en peterselie knippen… lekker knippen, Ferieke’s favoriete hobby. Ze knipt het voor de kikkererwtensalade die ze aan het maken is. Het recept komt uit het kookboek ‘Wat eten we vandaag?’ van Susan Aretz (Smulpaapje)

Ingrediënten
2 blikken kikkererwten
250 gr cherry tomaatjes
Een handje zwarte olijven
50 gr feta
2 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
zout
zwarte peper
2 el verse peterselie
1 el verse munt

Kikkererwtensalade bereiden
Open de blikken met kikkererwten en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Snijd de tomaten en olijven in kleine stukjes.

Doe de kikkererwten, cherry tomaatjes en olijven in een kom. Meng het goed door elkaar. Verkruimel de feta over de kikkererwten.

Doe de olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper in een schaaltje. Meng het goed door elkaar en meng het door de kikkererwten.

Snijd de peterselie en de munt klein en meng het door de kikkererwtensalade.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten