Annemijn(9), Jobke (8) en Ferieke (5) zijn the Kids in the Kitchen. Zij vinden alles rond eten super. Zij koken heel vaak, niet alleen lekkere koekjes, taartjes en cakejes, maar ook vaak avondeten. Ze helpen mee met uitkiezen van het recept, gaan vaak mee boodschappen doen en koken. Ze snijden niet alleen de groente, ze doen het in de pan, kruiden het, leggen het in een schaal, alles. En als het moeilijk wordt dan helpt mama of papa.

Annemijn, Jobke en Ferieke vinden het super als er meer Kids in the Kitchen komen. Vind jij koken ook het leukste wat er is en kook je vaak onder begeleiding van je papa en/of mama en wil je je recept de website? Meld je aan via recept@kidsinthekitchen.nl.

Kids in the Kitchen is bedacht door Annemijn, Jobke en Ferieke onder begeleiding van hun mama, Anneleine Koomen. Kids in the Kitchen wil op een speelse manier kinderen wegwijs maken in de wereld van het eten. Gezond en lekker eten staat centraal, maar af en toe iets lekkers zoet bakken hoort er ook bij.

Kids in the Kitchen wil graag inspireren en geïnspireerd worden. Heb je leuke ideeën, suggesties en recepten? Stuur een mail naar recept@kidsinthekitchen.nl

Kids in the Kitchen: kinderen op een speelse manier wegwijs maken in de wereld van het eten.